top of page

SJÖFART OCH OFFSHORE

Decksafe Scandinavia har flera produkter som lämpar sig riktigt bra mot Sjöfart och offshore. Våra produkter är oslagbara när det kommer till hållbarhet inom den marina branschen. Installera och glöm allt var underhåll heter!

GRP FRP GLASFIBER

phenolic.PNG
phenolic.PNG

Användingsområden

Flertalet av våra produkter kan fås med Klass godkännande från flera av de största sällskapen. Detta gör att vår durkar kan användas i princip över hela fartyget med godkännande. 

Extemt tuff Gallerdurk

Decksafes Fenolgreting (ovan) är godkänd av amerikanska kustbevakningen. De är utformade och utvecklade i syfte att uppnå extremt brandmotstånd och låg flamspridning. Våra fenolpaneler kan dessutom beläggas med en ledande yta för elektrostatisk urladdning.
Vår Fenolgreting är godkänd av amerikanska kustbevakningen (USCG) och är godkänd i både nivå 2 och nivå 3. Dessa tester kräver att produkten exponeras för 927°C (1700°F) under en timme enligt ASTM E-119.

Förutom att produkten har utmärkta brandskyddsegenskaper så har den likt våra övriga produkter en mängd egenskaper som gör den till det självklara valet vid utbyte av gammal gallerdurk eller vid installation av nytt.

FRP Bund Crossovers.jpg
bottom of page