top of page

ERGONOMISK HANDRELING

Vårt Ergonomiska ScanErgo GRP Handräckes System kan prefabriceras för att uppfylla dina krav och kan skickas direkt till din destination för snabb installation.

ScanErgo GRP Handrelingssystem är ett effektivt och modernt alternativ till traditionella handledare av stål, det är lika starkt men med bättre hållbarhet, lättare och med minimalt underhåll.

SS-20-UT-Handrail Portobello 05.JPG

Varför välja ScanErgo GRP? 

  • Lättvikt - DeckSafes ScanErgo GRP Handrelingsystem kan enkelt transporteras till svåråtkomna områden då vikten är betydligt lägre än motsvarigheten i stål och aluminium.

  • Minimalt med Underhåll - Ett otroligt slitstarkt material, GRP rostar inte eller korroderar och är lätt att rengöra.

  • Korrosionsbeständig - ScanErgo Systemet är lämpligt för tuffa miljöer och överträffar stålekvivalenter vad gäller hållbarhet och livslängd.

  • Varm att röra - Till skillnad från traditionellt stål så har glasfiber mycket låg värmeledningsförmåga vilket lämpar sig perfekt för miljöer med stora temperaturskillnader.

  • Pigmenterad Glasfiber - Våra ledstänger är pigmenterade genom hela materialet vilket ger mindre synliga skador

Enkel Installation

Vårt ScanErgo GRP Handrelingssystem kan enkelt kapas och bearbetass på plats till valfri längd, sedan fixeras dessa för att skapa olika mellanhöjdsskenor eller ledstänger. Det krävs endast grundläggande handverktyg, vilket eliminerar behovet av  strömförsörjning eller hetarbetstillstånd.

De olika delarna fixeras mekaniskt fast sins emellan med bultar eller nitar i rosrtfritt A4 som är infällda i beslaget för att säkerställa en jämn finish. För extra säkerhet kan man tillsätta lim för att binda ihop delarna.

bottom of page