top of page
Projekt-bild.jpg

Ett urval av våra avslutade och Pågående projekt

Här finner ni ett urval av våra avslutade och pågående projekt. Vissa projekt kan vi tyvärr inte gå ut med så mycket information om då de är av myndigheter och Sveriges lagar klassade som Skyddsobjekt eller militärt intresse. 

Kontakta oss gärna för mer info om tidigare projekt!

Lidan Marine GRP FRP Grind

01

Marina kranar och lyft

Vår kund är en världsledande leverantör av avancerad lyft utrustning för den marina branchen.

Till dessa har vi levererat Grindar, lejdare och handreling för flera projekt. Senaste projektet under våren 23 med en ny leverans under hösten 23. 

02

Havsodlingar

Tillsammans med AlfaBryggan har Decksafe levererat Gallerdurk för att täcka en större plattform som skall användas till att odla Tång utanför den Svenska Västkusten. Detta är första pråmen utav 5 styck.

Pråm med GRP.jpg
GRP Profil och Gallerdurk.JPG

03

Plattformar till Fartyg

DeckSafe har levererat mängder med Gallerdurk och plattformar till flera olika redare och fartyg. Vår GRP gallerdurk och profiler är ett utmärkt val för sjöfarten då den inte kräver något underhåll och den rostar inte heller. 

04

Kabelstegar till Bergschakt

En av våra återkommande kunder i Göteborg arbetar mycket i schakt och berg. Där är miljön ofta fuktig och inte lämplig för produkter i Stål. Till dessa projekt har vi levererat kabelstegar, durkar, profiler och fäst material i GRP för att uppnå kundens krav om hållbarhet!

GRP kabelstege_edited.png
GRP ritning NCC.jpg

05

Plattformar för Reningsverk

För Kristanstad kommun nya reningsverk har DeckSafe levererat flera Plattformar, trappor och accesser. Dessa specialanpassades för uppdraget och skulle specifikt klara av en hel lista med kemikalier. Kunden valde vårt GRP material då de uppfyllde samtliga krav som inte motsvarigheterna i stål eller aluminium klarade av.  

06

Plattformar för Reningsverk

Stockholm Stad Valde vår lösning för deras utmaningar med kemikalier inne i deras nya reningsverk Henriksdal. Här levererar vi flera plattformar och trappor, Inhägnader och tätslutande durk för stora sumpar.

I denna leverans så krävdes även att DeckSafe skulle uppföra konstruktionen och bygga på plats åt kunden.

YIT GRP Plattform utan logo.jpg
GRP Lejdare gul

07

Lejdare med fallskydd

Till en kund har vi tillverkat flera Lejdare med fallskydd. Allt tillverkas enligt underlag från kund och levereras komplett till plats för installation.

08

Leveranser av material

Många av våra kunder vill inte ha kapade och färdiga produkter, utan beställer helt enkelt i bulk. Detta är givetvis inga problem och vi hjälper till så långt vi kan. 

I denna leverans valde kunden en GRP durk med konduktiva egenskaper

GRP gallerdurk konduktiv

09

Specialanpassade produkter

GRP Kapat och klart

Många av våra kunder vill spara tid på installation, men har inte maskiner för att kunna bearbeta GRP. Vårt material kräver en viss typ av speciella verktyg för att klara flera skär och fräsningar. I många fall så förbereder vi allt material hos oss och skickar sedan ett "lego" till kunden som de sedan kan sätta ihop snabbt och enkelt utan en massa anpassade verktyg.

Vi kapar, fräser och bearbetar för att sedan märka upp klart å tydligt!

10

Plattformar till Marinen

Svenska försvarsmakten och Marinen har valt att utrusta flera av deras fartyg med plattformar från DeckSafe. Anledningarna är många: Låg vikt, Radar transparent, anpassningsmöjligheterna och pris. Tyvärr så kan vi inte ge mer info och bilder om projekten. 

GRP plattform och reling_edited.jpg
GRP high voltage plattform

11

Gallerdurkar för ställverk

Vi har till kund levererat flera konstruktioner och durkar för deras installationer på ställverk. Ofta för 11kV applikationer. Då våra GRP produkter är icke konduktiva så förenklas installationen avsevärt.

12

Specialanpassade grindar

För kunder tillverkar vi grindar med flera funktioner. Här med dubbelt gångjärn på varje grind för större öppningar.

GRP dubbelgrind grind_edited.jpg
IMG_5829_edited.jpg

13

Specialanpassade Plattformar

En större Glassproducent behövde plattformar med speciella mått och former för att kunna komma åt sina maskiner på sin nya produktionslinje. Här 3 av de 6 beställda plattformarna klara för leverans. 

De är utrustade med Rostfria, Syrafasta hjul för att klara alla starka kemikalier för att hålla rent.

bottom of page