top of page

MODULÄR HANDRELING

ScanClamp Modulärt GRP Handrelingssystem är ett effektivt och modernt alternativ till traditionella handledare av stål, det är lika starkt men med bättre hållbarhet, lättare och med minimalt underhåll.

ScanClamp Modulärt GRP Handrelingssystem byggs ihop genom att fixera ihop 55mm förstärkta rörprofiler med en rad specialdesignade glasfibergjutna beslag.

Modulär reling.png
Modulär reling.png

Varför välja vårt ScanClamp system för handreling?

  • Lättvikt - ScanClamp Modulärt GRP Handrelingsystem kan enkelt transporteras till svåråtkomna områden då vikten är betydligt lägre än motsvarigheten i stål och aluminium.

  • Minimalt med Underhåll - Ett otroligt slitstarkt material, GRP rostar inte eller korroderar och är lätt att rengöra.

  • Korrosionsbeständig - ScanClamp Systemet är lämpligt för tuffa miljöer och överträffar stålekvivalenter vad gäller hållbarhet och livslängd.

  • Varma att röra - Till skillnad från traditionellt stål så har glasfiber mycket låg värmeledningsförmåga vilket lämpar sig perfekt för miljöer med stora temperaturskillnader.

  • Pigmenterad Glasfiber - Våra ledstänger är pigmenterade genom hela materialet vilket ger mindre synliga skador

Enkel installation

Vårt ScanClamp Modulära GRP Handrelingssystem kan enkelt kapas och bearbetass på plats till valfri längd, sedan fixeras dessa tillsammans med hjälp av de gjutna beslagen i GRP för att skapa olika mellanhöjdsskenor eller ledstänger.

Det krävs endast grundläggande handverktyg, vilket eliminerar behovet av strömförsörjning eller hetarbetstillstånd.

Beslagen fixeras mekaniskt fast på röret med bultar eller nitar Rostfritt A4 som är infällda i beslaget för att säkerställa en jämn finish. För extra säkerhet kan man tillsätta lim för att binda ihop delarna.

Modulär reling stor flera.png
bottom of page