top of page

ARMERING I GRP

DeckSafes ScanBar, Pultruderade Armeringsstänger tillverkas genom att kombinera en hartsmatris med en fiberförstärkning. Detta kombineras och bakas i en kontinuerlig pultruderingsprocess för att skapa en produkt av extraordinära styrka och motståndskraft.

Våra GRP Armeringsstänger ger en mängd fördelar och mekaniska egenskaper som matchar eller överstiger stålekvivalenser. Ett brett utbud av storlekar finns tillgängliga från 3-40mm, samt böjda profiler (stirups) och nät. Böjning sker på fabrik och kan inte göras på fältet!

framsida 1.JPG

Varför välja vår ScanBar?

Miljövänligare: Våra armeringsstänger är i jämförelse med stål, rostfritt och aluminium ett mycket mer
miljövänligare alternativ, se DS-DSP-00 för mer info!

Exceptionell styrka: vikt till vikt är GRP produkter starkare än konstruktionsstål.

Lättvikt: med en vikt på upp till 80 % mindre än stål och 30 % mindre än aluminium ger våra armeringsstänger motsvarande prestanda för avsevärt mindre vikt.

Korrosionsbeständig: GRP Armeringsstänger påverkas i allmänhet inte av exponering för en mängd olika frätande kemikalier och miljöer. En syntetisk yta appliceras och därigenom förbättra de redan utmärkta korrosionsbeständiga egenskaperna.

Icke-ledande: GRP är elektriskt icke-ledande, vilket gör deras specifikation idealisk för områden där man normalt måste jorda strukturen.

Elektromagnetisk transparens: GRP produkter är transparenta för radiovågor, mikrovågor och andra elektromagnetiska frekvernser.

Tekniska data

  • Råmaterial: 25% Venyl Ester recin. 75% E glas med sprilaformad kropp för lättare bindning i betongen.

  • Standard: ASTM D 7205/D7205M-06. Standard testmetod för GRP/polymermatriskompositstänger.

  • Dimensioner: 6mm-40mm samt armeringsnät.

rebar mesh.JPG
bottom of page